Magyar  Deutsch  Slovensky  Tamás Gábor: +36-30 468-3046 info [k] aluminium-kerites.hu
×

Aknázza ki ön is a kivételesen tartós, karbantartást nem igénylő kerítésekben rejlő lehetőségeket!

Alumínium kerítés

Miért pont alumínium?

Az alumíniumkerítések számos külföldi országban hosszú évek óta nagy népszerűségnek örvendenek. Nem véletlenül, hiszen ez a sokoldalú anyag számos előnyös, praktikus tulajdonsággal bír.

Kis súly

A más - például vas és fa - kerítésekhez képest az alumínium kerítés akár 30-40%-kal könnyebb. Ez nemcsak a kapu szerelésénél, telepítésénél jelent előnyt, hanem az elektromos kapu mozgatásánál is, így a motornak kisebb súlyú kaput kell mozgatnia nap mint nap.

Minimális karbantartás

A vas és fa kerítésekkel szemben az alumínium kerítés nem igényel semmiféle karbantartást. Míg a vaskerítés rozsdásodik, festése egy idő után megrepedezik vagy lepattogzik, a fa pedig megvetemedik és kifakul, addig az alumínium évtizedeken keresztül megőrzi eredeti szépségét és ellenáll az időjárás viszontagságainak. Porfestéssel, UV-álló festékkel színezett kerítéseink nem fakulnak, így nincs szükség sem újrafestésre, sem a kerítéselemek kényszerű cseréjére - így hosszú távon a költségeket nézve is ez a legkedvezőbb megoldás.

Hosszú élettartam

Az ajtó- és kapukereteket hegesztéssel készítjük, amely így maximális időtállóságot garantál, akárcsak a rozsdamentes zsanérok és csavarok - a legnagyobb igénybevétel mellett is.

Széles körű variálhatóság

A különböző kerítéselemek kombinálásával változatos látványt érhetünk el, akár modern, akár rusztikus stílusú épülethez választunk kerítést. A belső minták, ívek, dekorációs elemek számtalan változat kialakítására nyújtanak lehetőséget, s lehetőség van egyedi minták, elemek gyártására is.